OVER CHERISH EN DE SALON

About Me & de salon

Hello!!! Ik zal mij even voorstellen. Ik ben Cherish Texel, 31 jaartjes jong en ben sinds 2015 schoonheidsspecialiste. Mijn doel is om huiden te  verbeteren en een ieder weer zelfverzekerd door het leven te laten lopen.  Huidproblemen hebben een grote impact op jouw zelfbeeld en daar weet ik  alles van. Mijn eigen eczeem huid heeft ervoor gezorgd dat ik onzeker door het leven  liep. Doktoren konden mij niet meer helpen en stelde voor er mee te leren leven. Daar was ik het niet mee eens en heb naast het volgen van een huid opleiding, mij ook verdiept in voeding, lifestyle en stress management. Het was een  lange weg, maar ik heb mijn huid en gezondheid zelf verbeterd. Daarna kwam  ik huiden tegen met acne, rosacea, hyperpigmentatie, littekens en rimpels.  Dagelijks werk ik met deze huidcondities en zie ik geweldige resultaten met  de behandelingen die ik aanbied.

Om op de hoogte te blijven van alle nieuwe ontwikkelingen volg ik  regelmatig trainingen. Ik werk alleen met professionele farmaceutische  producten. Dat wil zeggen dat de producten hoog geconcentreerd zijn, in  de levende huidlagen werken, regelmatig worden getest, FDA veilig zijn en  100% doet wat het zegt. Het merk heet CIRCADIA, wat staat voor onze  natuurlijke circadiaan ritme. Overdag beschermen en in de nacht herstellen.  De producten bevatten parabeen-vrije conserveermiddel die de huid en de  lichamelijke gezondheid niet negatief beïnvloeden. Ook bevatten de  producten natuurlijke ingrediënten in combinatie met de nieuwste  ingrediënten technologie. Het is ontwikkeld door een zeer gerespecteerde  dermatoloog uit Amerika en verkoopt zelfs zijn nieuwste ingrediënten aan  andere merken.
In de salon staat de huid op de voorgrond. Ontharen, wimper extensions of  dergelijken worden bij mij dus niet aangeboden. Naast een relaxte  behandeling, kun je ook lekker genieten van oldschool/moderne R&B muziek 🙂

woensdag t/m zaterdag
alleen op afspraak