Maak een Afspraak!

Leuk dat je de keuze hebt gemaakt een afspraak met mij te maken! Je kunt altijd 30 dagen vooruit plannen en elke dag komt er dus een dag open te staan. Als er geen beschikbare dagen/ tijden te zien zijn, betekend het dat ik vol zit. Neem dan dagelijks een kijkje of er een plek beschikbaar is. See you soon!

Wil je een ADD ON toevoegen aan de behandeling, kijk dan eerst op de behandelingen pagina of het wel kan. Zo ja, dan kun je hieronder onder diensten op ADD ON klikken en dan jouw keuze aanvinken. Deze kun je dus niet los boeken!

LET OP: Er dient een aanbetaling van 50% gedaan te worden! Instructies volgen na het invullen van jouw gegevens. Het resterende bedrag kun je na de behandeling in de salon betalen. Annuleren kan tot 24 uur voor de behandeling, de aanbetaling ontvang je binnen 2 werkdagen terug op jouw rekening. Als je te laat annuleert of 15 minuten te laat bent, dan gaat de afspraak niet door en wordt de boeking niet terug betaald.

Door grote belangstelling worden er op het moment geen nieuwe klanten behandeld. In Oktober hoop ik weer nieuwe klanten te kunnen helpen. Dit wordt dan via social media gecommuniceerd. Heel erg bedankt voor je begrip en interesse in mijn salon. Als je wel graag de producten wilt gebruiken, dan kun je de Online Skin Test doen. Je ontvangt dan advies voor een volledig persoonlijke skincare routine die je bij mij kan aanschaffen. De test kun je hier doen.