PEELINGS

Het verschil tussen een enzym exfoliatie en een chemische peeling exfoliatie is dat enzymen de dode huidcellen verwijderen op een zeer milde manier. Peelings doen dit ook, maar kunnen ook de levende huidcellen verwijderen. Er zijn milde tot diepe peelings. Circadia peelings zijn zeer stabiel en 100% veilig. De verwachtingen zijn duidelijk en worden van te voren met jou besproken. Chemische peelings versnellen het vernieuwingsproces van de huid, dus alle puistjes en pigment die nog niet zichtbaar waren, kunnen tegelijk naar boven komen. Een kleine verergering vlak na een peeling is daarom normaal. De onderstaande peelings aan de linker kant zijn diepe peelings en zul je ongeveer 5 dagen van schilferen. De peelings aan de rechterkant zijn mild en zul je niet van schilferen.

MandeliClear Peel + Homecare
Kit 25 min | 110,-

Een peeling speciaal ontworpen voor de (donkere) huid met pigmentvlekken (door bijvoorbeeld acne of ingegroeide haren), melasma en/of zonneschade. Ook verbetert het littekens, grove poriën en rimpels. De huid zal vanaf dag 2 ongeveer 5 dagen schilferen. De behandeling mag na 2 maanden herhaald worden en vaak worden resultaten behaald na 3 behandelingen. Dit wordt van tevoren met jou besproken. De huid dient 6-8 weken voor de behandeling voorbereid te worden met thuisproducten. De producten zorgen ervoor dat de peeling beter werkt, pigmentvlekken lichter worden en bijwerkingen niet ontstaan. Een extra laag van de peeling (tot 3 lagen) kost €10,- per laag. Boek de Peel me Baby behandeling 3-4 weken na deze behandeling voor nog mooiere resultaten.

Dit kun je als ADD ON toevoegen aan deze behandeling:
♥ Kuur A: 1x MandeliClear Peel + 1x Peel me Baby €̶1̶8̶0̶,̶-̶ €160,-

♥ Kuur B: 3x MandeliClear Peel €̶3̶3̶0̶,- €310,-
♥ Kuur C: 3x MandeliClear Peel + 3x Peel Me Baby €̶5̶4̶0̶,- €499,-

Toestemmingsformulier doornemen en tekenen → Reiniging → Mandelic Peel → Vitamine A Peel.

Baby peel 45-60 min | 75,-

Een behandeling waarin de huid zachtjes wordt geëxfolieerd met milde zuren. In de salon zijn er 4 baby peels, gericht naar elke huidtype en huidconditie. Denk aan pigmentvlekken, verstopte poriën, rimpels, dode huidcellen etc. De keuze peeling wordt met jou besproken. De behandeling is pijnloos, maar geeft een mild kriebelend/warm gevoel. Je zal niet “peelen” na deze behandeling, de huid kan wel wat droogjes aan voelen voor een paar dagen of puistjes die onder de huid verstopt zaten naar boven halen.

Dit kun je als ADD ON toevoegen aan deze behandeling:
+ High Frequency 8,-

+ LED-lichttherapie 15,-
+ Gezicht Nano 30,-

Reiniging → Peeling → Dieptereiniging → Masker → Mist, serum, dagcrème en SPF.

Salicylic Dermafrost Peeling + Homecare Kit 25 min | 99,-

Een peeling speciaal voor de huid met acne level 1-2 (niet voor actieve acne), zonneschade, vette huiden en rimpels. Deze peeling is niet geschikt voor de zeer donkere huid. De huid zal vanaf dag 2 ongeveer 5 dagen schilferen. De behandeling mag na 2 maanden herhaald worden en vaak worden resultaten behaald na 3 behandelingen. Dit wordt van tevoren met jou besproken.

Toestemmingsformulier doornemen en tekenen → Reiniging → Dermafrost Peel.

Glow Up Facial 60 min | 85,-

Deze behandeling combineert de Peel me Baby met enzymen van de Soft Touch behandeling om de exfoliatie te versterken.

Dit kun je als ADD ON toevoegen aan deze behandeling:
+ High Frequency 8,-

+ LED-lichttherapie 15,-

Reiniging → Enzym Exfoliatie i.c.m. Stoom → Peeling → Dieptereiniging → Masker → Mist, serum, dagcrème en SPF.

woensdag t/m zaterdag
alleen op afspraak