Meet & Treat

Finally! Jouw eerste stap naar een nieuwe huid.

Ik begrijp het helemaal! Gisteren een lekker patatje gegeten, maar wel een nieuwe vriend bij gekregen; Mr. Pimple. De droge lucht in de winter verbetert jouw droge huid ook niet. En die fijne lijntjes sinds je 25 bent geworden, mogen nog wel even wegblijven.

Bij je eerste behandeling zal ik jou een aantal vragen stellen, om erachter te komen wat jouw skin goals zijn en wat de oorzaak van jouw huidprobleem is. Misschien gebruik je wel een verkeerde reiniging of weet jouw lichaam helemaal niet om te gaan met melk of gluten. We gaan hier dieper op in en zullen nu eindelijk een verandering brengen in jouw huid. Stel vooral vragen tijdens de behandeling! Dit is jouw tijd dus maak er goed gebruik van.

Tip: neem de producten mee die je nu gebruikt, zodat ik kan kijken of er iets in zit wat jouw huid irriteert. Na de behandeling laat ik jou een volledige skincare routine zien om de huid te verbeteren. Deze informatie ontvang je achteraf ook nog per mail i.c.m. jouw huidtype, huidcondities en een 6 maanden behandelplan. Natuurlijk is alles vrijblijvend. De combinatie van de behandelingen en de geadviseerde producten zullen wel de beste en snelste resultaten vertonen!

In 60 minuten gebeurd het volgende:
Intakeformulier invullen en bespreken van jouw skin goals → Huidanalyse → Reiniging → Enzym Exfoliatie → Korte dieptereiniging → Masker → Mist, serum, dagcrème en SPF → Product advies.
woensdag t/m zaterdag
alleen op afspraak