Meet & Treat

YOUR SKINCARE JOURNEY STARTS HERE!

Consultatie
Tijdens jouw eerste behandeling beginnen we met het doornemen van een aantal gezondheidsvragen en zullen we jouw huidproblemen en jouw gewenste doel(en) uitgebreid bespreken. We nemen de ingrediënten door van de producten die je nu gebruikt om te achterhalen of de producten de oorzaak zijn. We bespreken of jouw wensen haalbaar zijn. Ik stel na de huidanalyse een volledig behandelplan op waarmee we jouw dream skin gaan behalen.

Huidanalyse
De huid wordt eerst gereinigd voordat er een complete huidanalyse wordt uitgevoerd. Dit gebeurd met een loeplamp waarmee alles vergroot te zien is.

Skincare Routine
Je ontvangt een volledig gepersonaliseerd skincare routine die aan het einde van de behandeling wordt uitgelegd. De combinatie van de behandelingen en een professionele skincare routine voor thuis, laten de beste en snelste resultaten zien. Zie het als sporten. Na het sporten is het belangrijk thuis gezond te eten. Pizza en snoep (zwakke traditionele producten) zullen al het werk die je in de sportschool (in de salon) hebt gedaan, te niet doen.

Voeding & hormonen
Onze darmgezondheid en hormonale balans is zeer belangrijk als we werken aan huid. Er is gebleken dat een verandering in leefstijl en voeding, extreem verandering brengt in de huid. Het kan even zwaar zijn deze verandering uit te voeren, maar je zal al gauw merken dat de huid er positief op reageert. Een aanpassing van voeding, pil en/of leefstijl kan de huid al in 1-3 maanden zichtbaar verbeteren. Dit wordt allemaal na de behandeling besproken.

Behandelplan
Na de huidanalyse laat ik weten met hoeveel behandelingen wij jouw dream skin kunnen behalen en op welke level we dat het beste kunnen doen. De aantal behandelingen liggen meestal tussen de 3-6 behandelingen. Dit kan veranderen als er halverwege een hormonale disbalans ontstaat (of al was) of de persoon veel stress ervaart. Dit heeft allemaal impact op de huid. Mijn facials bestaan uit 3 levels. Hoe hoger de level hoe intensiever de behandeling en sneller het resultaat zichtbaar wordt.

Meet & Treat: 50,- (Wordt afgetrokken van het bedrag van de gekozen behandeling)

woensdag t/m zaterdag
alleen op afspraak