Hydrafacial Amsterdam

Hydrafacial is de favoriete behandeling voor vele film- en muzieksterren voordat ze de rode loper op gaan. De beste huid van je leven in 3 stappen. HydraFacial™levert onmiddellijke en langdurige resultaten die je écht kan zien en voelen. Het reinigt, peelt, voert extracties uit en hydrateert tegelijkertijd door een Vortex-Fusing™ insluizing van antioxidanten, peptides en hyaluronzuur. Dit allemaal in 30 minuten. Er zijn boosters, LED-licht en lymfe drainage die de behandeling kunnen uitbreiden tot 60 minuten.

STAP 1: REINIGING + PEELING

Legt een nieuwe huidlaag bloot met een zachte reiniging en een milde exfoliëring.

STAP 2: EXTRACTIE + HYDRATATIE

Verwijdert onzuiverheden uit poriën met pijnloze zuigkracht. Verzorgt met intense hydratatie die de dorst van de huid lest.

STAP 3: INSLUIZING + BESCHERMING

Verzadigt de huid met superserums gevuld met antioxidanten, peptides en hyaluronzuur om je gezonde gloed te maximaliseren

HYDRAFACIAL ADD ON

Deze kun je toevoegen aan jouw Hydrafacial behandeling.

PERK LIPS OF OGEN 40,-

CIRCADIA OXYGEN 40,-

CIRCADIA MASKER 15,-

REGEN GF BOOSTER 55,-

NASSIF MD HYDRAGLUCAN BOOSTER 55,-

CIRCADIA CHRONO-PEPTIDE BOOSTER 45,-

CIRCADIA PROTECT PLUS BOOSTER 45,- 

Perk Lips: Exfolieert, hydrateert en geeft de lippen volume. Het product krijg je daarna mee naar huis. Hier kun je de lippen nog een maand mee verzorgen.

Perk Eyes: Verheldert en pakt fijne lijntjes aan rondom de ogen. Het product krijg je daarna mee naar huis. Hier kun je de ogen nog een maand mee verzorgen.

ReGen GF: Bevat groeifactoren die de productie van collageen en elastine stimuleert. Revolutionaire M-007™ transporttechnologie versterkt de behandeling doordat het de serum dieper en efficiënter de huid penetreert. Ook is deze heel fijn voor een acne of rosacea huid i.v.m. de ontstekingsremmende werking.

Circadia Protec Plus Booster: Kalmeert de huid, pakt roodheid aan, maakt pigmentvlekken lichter en beschermt de huid tegen vrije radicalen.

Nassif MD Hydraglucan Booster: Hydrateert, herstelt, verjongt en beschermt de huid intensief. Pakt tekenen van veroudering aan.

Circadia Chrono-Peptide Booster: Vermindert fijne lijnen, geeft de huid energie en laat de huid stralen.

 

RED CARPET HYDRAFACIAL | 219,-

+ Gratis Perk (lippen of ogen) t.w.v. €40,-

3 BEHANDELINGEN VOOR 590,-

Dé ultieme 60 minuten HydraFacial ervaring. Het ontgiftingsproces wordt gestart met lymfedrainage, waarna jouw huid van de 3 stappen wordt voorzien. Specifieke huidproblemen worden aangepakt met één van de super boosters (ReGen GF, Hydraglucan, Chrono-Peptide, Protect Plus). De ogen of lippen krijgen nog een extra boost met PERK. Je krijgt het gekozen product mee naar huis om thuis nog ermee te blijven verzorgen. De behandeling wordt afgesloten met LED licht therapie.

PLATINUM HYDRAFACIAL | 199,-

3 BEHANDELINGEN VOOR 540,-

Dé ultieme 60 minuten HydraFacial ervaring. Het ontgiftingsproces wordt gestart met lymfedrainage, waarna jouw huid van de 3 stappen wordt voorzien. Specifieke huidproblemen worden aangepakt met de spot treatment boosters Britenol, Glysal™ of Dermabuilder en de behandeling wordt afgerond met LED licht therapie.

RADIANCE HYDRAFACIAL | 179,-

3 BEHANDELINGEN €480,-

In 45 minuten worden de 3 stappen uitgevoerd. Daarnaast zal de extra Britenol spot treatment Booster de pigmentvlekken ophelderen en LED licht de collageen aanmaak stimuleren en de huid kalmeren.

CLARIFYING HYDRAFACIAL | 159,-

3 BEHANDELINGEN €415,-

In 45 minuten worden de 3 stappen uitgevoerd. Daarnaast zal de extra sterke Clarifying Booster (Glysal™) de huid extra diep reinigen en zal er handmatig nog extra extracties uitgevoerd worden. Aan het einde wordt er LED licht gebruikt om de verstopte poriën aan te pakken door middel van het afremmen van de talgproductie en de bacteriën te doden.

SIGNATURE HYDRAFACIAL | 139,-

3 BEHANDELINGEN VOOR 350,-

De huid wordt in 30 minuten diep gereinigd, er worden extracties op uitgevoerd en ze wordt gehydrateerd door de superserums gevuld met antioxidanten, peptiden en hyaluronzuur. Deze behandeling bevat geen LED licht of boosters.

 

HYDRAFACIAL RUG

Rug Signature 149,- (30 min)

Rug Clarifying 170,- (60 min)

Rug Spot Remover 185,- (60 min)

 

alleen op afspraak