Facials

Meet & Treat 60 min | 65,-

Finally! Jouw eerste stap naar een nieuwe huid. Voordat de behandeling begint wordt de huid bekeken en lopen we samen door een intakeformulier heen. Daarna vindt de behandeling plaats, die wordt aangepast aan jouw huidtype. Na de behandeling wordt er een volledige skincare routine voor je gemaakt en ontvang je per mail ook een behandelplan. Deze zijn natuurlijk volledig vrijblijvend, maar de combinatie van de behandelingen en producten vertonen wel de beste resultaten.

Intakeformulier → Huidanalyse → Reiniging → Enzym Exfoliatie → Korte dieptereiniging → Masker → Mist, serum, dagcrème en SPF → Product advies.

The Soft Touch 45 min | 58,-

Een basisbehandeling voor alle huidtypen. Er is keuze uit verschillende enzymen. Cacao enzymen kalmeren de huid en werken ontstekingsremmend (acne en rosacea), Raspberry enzymen verhelderen de huid (hyperpigmentatie) en Zymase enzymen verminderen zonneschade en rimpels (anti-aging).

Dit kun je als ADD ON toevoegen aan deze behandeling:
+ High Frequency 8,-
+ Led-lichttherapie 15,-
+ Hydrojelly Masker 15,-
+ Nano Gezicht 30,-

Reiniging → Enzym exfoliatie → Dieptereiniging → Masker → Mist, serum, dagcrème en SPF

Oxygen RX Treatment 30 min | 75,-

Een diepe medische behandeling om acne en rosacea effectief maar pijnloos aan te pakken. Acne bacteriën worden gedood waardoor de diepe puisten na één behandeling al krimpen. Rosacea ziet er na een paar
behandelingen al veel minder rood uit door het samentrekken en versterken van de bloedvaten en de Demodex mijten te verminderen. Oxygen pakt ook zonneschade en rimpels aan. De huid ziet er meteen mooi helder en strak uit.

Dit kun je als ADD ON toevoegen aan deze behandeling:
+ Dieptereiniging 10,-
+ LED-lichttherapie 15,-

+ High Frequency 8,-
+ Nano Gezicht 30,-

Reiniging → Oxygen RX → (dieptereiniging als ervoor gekozen is) → Masker → Mist, (rosacea) serum, dagcrème en SPF.

Chocolate & Champagne Facial 60 min | 99,-

Dit is de Soft Touch en Oxygen RX behandeling gecombineerd met daarbij LED-lichttherapie of High Frequency. De cacao enzymen van de Soft Touch behandeling verwijderen dode huidcellen en zorgen ervoor dat de Oxygen nog dieper in de huid trekt. Dit geeft een licht bubbel-achtig prikkelend gevoel. Led-lichttherapie en High Frequency doden bacteriën, herstelt de huid en stimuleert collageen aanmaak.

Reiniging → Enzym exfoliatie → Oxygen RX → Dieptereiniging → High Frequency of Led-lichttherapie → Masker → Mist, serum, dagcrème en SPF

Dermaplaning 60 min | 65,-

Dermaplaning is een nieuwe trend in de beauty industrie. Dermaplaning is een vorm van exfoliatie waarbij dode huidcellen en donshaart voorzichtig met een een chirurgisch mesje wordt ‘’weggeschraapt’’. Het verfijnt fijne lijnt, verhelderd oppervlakkige pigmentvlekken, zorgt voor een betere makeup applicatie, zorgt voor een betere inwerking van werkstoffen en geeft jouw huid een mooie glow! De behandeling is niet geschikt voor een huid met actieve acne, eczeem of open wond.

Dit kun je als ADD ON toevoegen aan deze behandeling:
+ Enzym exfoliatie 15,-

+ Peeling 20,-
+ High Frequency 8,-
+ LED-lichttherapie 15,-
+ Nano Gezicht 30,-

Reiniging → Dermaplaning → Masker → Mist, serum, dagcrème en SPF.

woensdag t/m zaterdag
alleen op afspraak